Efficiënter werken door artikelbeheer te automatiseren

Net Products heeft de oplossing voor kwekers die enkele bedrijfsprocessen willen automatiseren. Als kweker heeft u een groot assortiment aan bloemen of planten. Deze wilt u eenvoudig en snel kunnen laten zien aan uw klanten. Daarom wilt u eenvoudig een assortimentoverzicht kunnen maken van een selectie uit uw assortiment. Een selectie op maat voor uw klanten zodat zij kunnen zien wat ze bij u kunnen afnemen. Net Products levert u een manier om makkelijk en snel overzichten te maken van uw assortiment. Tegelijkertijd ontwerpt Net Products een nieuwe website voor uw organisatie, zodat het assortiment ook online zichtbaar is.

Product overzicht

Een klant belt u met de vraag welke cactussen tot en met 7 cm u kunt leveren met een potmaat van 5,5 cm. U wilt daarom snel een overzicht kunnen maken voor deze klant. Net Products biedt u de oplossing om snel productoverzichten te maken en te versturen. U kunt een catalogus maken van uw assortiment om aan u klanten te laten zien. Zo verstuurt u eenvoudig productpromoties en assortimentoverzichten.

Invoeren van producten

U voert eenmalig de producten die u verkoopt in het systeem van Net Products. In het systeem kunt u vervolgens snel overzichten maken van uw assortiment. Dit proces werkt makkelijk en snel.

Selecteren op producteigenschappen

Vervolgens voorziet u de producten van de juisten informatie. U geeft aan wat de eigenschappen zijn waarop u ze wilt kunnen selecteren. Bijvoorbeeld de hoogte van de plant, de potmaat, het aantal planten per fust en het aantal fusten per kar. Naast de eigenschappen voorziet u de producten van een afbeelding en een beschrijving zodat duidelijk te zien is wat het product is.

Voorzie u klant van uw aanbod

Wanneer u de producten hebt ingevoerd kunt u eenvoudig overzichten maken van uw assortiment. De overzichten kunt u vervolgens uitprinten of mailen zodat u uw klanten snel kunt bedienen. Een koppeling met uw website zorgt ervoor dat klanten deze catalogus ook op uw website kunnen vinden. Zij kunnen dan makkelijk zien wat u kunt leveren.

Net Products' Artikelbeheer; eenvoudig en snel

Koppeling met veilingsysteem en financiele afhandeling

Wij zijn momenteel druk bezig met het maken van de koppeling van ons systeem met die van de veiling. Door deze koppeling kunt u eenvoudig werken met het systeem van de veiling zonder extra handelingen te moeten verrichten.

Met het systeem kunt u naast assortimentoverzichten ook orders en facturen versturen. Deze uitbreidingen van ons systeem nemen u veel werk uit handen.

Eurocactus

Eurocactus werkt samen met ons om het systeem te optimaliseren. Ga naar http://www.eurocactus.nl/ om te zien hoe de website en online catalogus eruit zien die wij voor hen gemaakt hebben.

Contact

Benieuwd naar wat Net Products voor u kan betekenen? Bel of mail ons: T: 0172 600704, M: info@net-products.nl, of laat een bericht voor ons achter en we nemen contact op met u.