Wat kan Net-Products voor uw bedrijf betekenen?

Net Products is een veelzijdig bedrijf en levert diensten waar u op kunt vertrouwen. U kunt bij Net products terecht voor het ontwikkelen van software, hosting & webdesign, systeembeheer en monitoring.

Naast het leveren van deze diensten kunt u ook bij ons terrecht voor het aanschaffen van servers, computers, netwerken, firewalls, antispam en antivirusprogramma.

systeembeheer onderhoud computers servers onderhoudscontract

systeembeheer

Een computernetwerk heeft onderhoud nodig. U wilt dat u en uw medewerkers probleemloos kunnen werken. Daar zorgen onze systeembeheerders voor. Bent u nog geen klant? Wij voorzien u graag van advies, neem contact met ons op. Wij zorgen voor uw netwerk, dan kunt u doen waar u het beste in bent.

Wij werken op basis van een onderhoudscontract. U weet altijd waar u aan toe bent.

Hosting

Wij nemen alleen met het beste genoeg. Dat is de reden dat wij een hoge uptime hebben. Uw website moet altijd bereikbaar zijn, uw wilt overal uw mail kunnen ontvangen, uiteraard zonder spam! Heeft u een webshop die bijzondere eisen heeft? Wij verzorgen het voor u!

Wilt u dat uw website wordt gescant of hij wel veilig is? Wij kunnen dat voor u verzorgen.

software ontwikkeling flownet intranet internet secure veiling snel

Software ontwikkeling

U wilt efficiëntie en productiviteit binnen uw bedrijf. U wilt alles maar één keer invoeren in uw computer. Dus één systeem welke met alle omliggende systemen gegevens uitwisselt.

Ons systeem kan dat. Wij maken betrouwbare, veilige en snelle internetapplicaties.

Wilt een een uniek systeem? Er is weinig wat wij niet kunnen met een internetapplicatie. Wilt u een mobiele applicatie? Geen probleem. Wij gaan graag met u de uitdaging aan! Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

test

Monitoring

Een computernetwerk bestaat al snel uit veel onderdelen. Als een onderdeel uitvalt, kan dat grote gevolgen hebben. Met ons monitoringsysteem hebben wij dat direct door en daarom kunnen wij snel reageren. Wij kunnen alles waar een snoer aanzit en wat verbonden is met een computer in de gaten houden.

monitoring 24 x 7 zabbix