Waarom Net Products

Goede service

De oplossingen die wij u organisatie bieden gaan altijd gepaard met een goede service. Deze service bestaat onder andere uit een cursus voor uw medewerkers. Wanneer u ervoor kiest om te gaan werken met de producten en diensten die Net Products levert kunt u ervoor kiezen uw medewerkers een korte cursus te laten volgen. In deze cursus worden zij wegwijs gemaakt met het systeem. Naast de geboden cursus staat onze helpdesk voor u klaar. Daar kunt u terecht met al uw vragen en problemen. Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 en is ingericht om uw problemen direct op te lossen. Wij zijn in staat veel van uw problemen op afstand op te lossen.

Persoonlijk contact

U kunt ons telefonisch bereiken voor al uw vragen. Wij vertellen uw graag wat Net Products voor uw organisatie kan betekenen. Daarnaast bent u altijd welkom bij ons op kantoor. Waar we graag rond te tafel gaan om op zoek te gaan naar een oplossing voor uw probleem.

Focus op eenvoud

Bij het ontwikkelen van oplossingen hebben wij eenvoud en snelheid hoog in het vaandel staan. Dit zorgt ervoor dat wij systemen ontwikkelen die snel en eenvoudig te gebruiken zijn voor al uw medewerkers. Dit zorgt ervoor dat u efficiënt en zorgvuldig te werk kunt gaan.

Contact

Benieuwd naar wat Net Products voor u kan betekenen of wilt u kennismaken? Bel of mail ons: T: 0172 600704, M: info@net-products.nl of laat een bericht voor ons achter en we nemen contact op met u.

Efficiënter werken

Wilt u eenvoudig en snel uw assortiment laten zien aan uw klanten. Waarbij je een selectie maakt waar de klant in geintereseerd is. Lees verder...